Pages

Subscribe:

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Iσόπαλοι οι Νέοι του Παναιγιαλείου


Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι με αρκετό κόσμο το οποίο πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της  Ροδιάς Αιγίου οι νεαροί άσσοι του Παναιγιάλειου αρκέστηκαν στην ισοπαλία με την ομάδα του Πανηλειακού (2-2).

Το παιχνίδι ήταν καλό αλλά και πολύ δυνατό σε όλη την αναμέτρηση του. Στο πρώτο ημίχρονο οι «μελανόλευκοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο παθιασμένα και ήταν πολύ καλύτεροι από την αντίπαλη ομάδα και μάλιστα ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ στο 25ο λεπτό του αγώνα με διαγώνιο σουτ του Στίκα.

Μετά το γκολ η ομάδα της Αχαΐας συνέχισε να πιέζει και μάλιστα στο 40ο λεπτό του αγώνα δικαίως διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Οικονόμου, το οποίο θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαύρη Θύελλα μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο το οποίο της στοίχησε αφού ο Πανηλειακός σε διάστημα επτά λεπτών με γκολ του Ανδριόπουλου (στο 56ο) και του Μπακατσέλου  (στο 63ο) βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ.

Μετά από τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας, οι νεαροί παίχτες έβγαλαν αντίδραση και ποδοσφαιρικό εγωισμό με αποτέλεσμα να κλείσουν τους παίχτες του Πύργου στα καρέ τους φτάνοντας στην ισοφάριση στο 80ο λεπτό του αγώνα με σκόρερ τον Οικονόμου.

Μέχρι τη λήξη του ματς ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που πίεζε για την επίτευξη ενός ακόμα γκολ, με τη μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι αφού στην τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού η στρογγυλή  θεά σταμάτησε… στη συμβολή του οριζόντιου δοκαριού μετά από πλασέ του Μαυραγάκη.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Παναιγιάλειος: Σκούρτης, Γκοτσόπουλος (74΄ Χριστοδουλόπουλος),Στίκας, Χριστόπουλος, Κουραχάνης, Οικονόμου, Γκούφα (72΄ Μαυραγάκης),Μπίτρας, Σπανογιάννης, Μαυρομάτης, Κόκκορης (83΄Παπαβερκίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου