Pages

Subscribe:

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Σεμινάριο κανόνων διαιτησίας σε Ακαδημίες της ΕΠΣ Αχαΐας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά από έγγραφη αίτηση σας, υπάρχει η δυνατότητα να οριστεί πιστοποιημένος εκπαιδευτής διαιτησίας ΕΠΟ μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας για να διδάξει-αναλύσει τους κανόνες του παιχνιδιού στους μικρούς σας αθλητές (ηλικίες Δημοτικού-Γυμνασίου).

Υπάρχει συγκεκριμένο οπτικό-ακουστικό υλικό με τη χρήση του οποίου οι αθλητές σας θα ενημερωθούν για την πορεία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου τα τελευταία 20 χρόνια, για τις διακρίσεις και τις μεγάλες συγκινήσεις που έχει δώσει σε όλους μας, ενώ στη συνέχεια θα τους αναλυθούν οι κανόνες του παιχνιδιού μέσα από εικόνες, video clips και κατανοητό κείμενο.

Σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε το χρονικό διάστημα διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς των μικρών σας αθλητών και να εντάξετε αυτό το σεμινάριο κανόνων του ποδοσφαίρου στις λοιπές σας εκδηλώσεις.

Μοναδική απαίτηση από πλευρά σας μια έγγραφη αίτηση για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου των κανονισμών του ποδοσφαίρου προς την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωση μας, με μια προτεινόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου και τον χώρο διεξαγωγής αυτού.
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 45 λεπτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου