Pages

Subscribe:

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Κράτησαν ψηλά την σημαία της Αχαΐας!



Απολογισμός 3ου Youth Talents Cup 2014 για την Μικτή Νέων Αχαϊας (99-00): 2 νίκες, 2 ισοπαλίες (με ομάδες Σούπερ Λίγκα, Ολυμπιακό και Πανιώνιο) και μια άδικη ήττα από μια ομάδα που χρησιμοποίησε παίκτες γεννημένους ακόμα και το 1996!! Συντελεστής τερμάτων 19-8. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλες αυτές τις μέρες... με σερί αγώνες!

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 10-3
Στο πρώτο της ματς στο τουρνουά 3ο Youth Talents Cup 2014 η Μικτή Αχαϊας επιβλήθηκε του Πανελευσινιακού με 10-3 στο γήπεδο του STAR Βούλας. Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ψαρρά πέτυχαν οι: Ρούντος (4), Σταυρόπουλος (2), Θεοδωρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Γαβριήλ, Α. Χριστόπουλος.
ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ (Γ. Ψαρράς): Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Μπούμπαλης, Νταγιούκλας, Τσαπικούνης, Διαμαντόπουλος, Α. Χριστόπουλος, Ε. Χριστόπουλος, Γαβρίηλ, Ρούντος, Θεοδωρόπουλος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αβραμόπουλος, Σταυρόπουλος, Σ. Βασιλόπουλος, Σκιαδαρέσης, Κυριακόπουλος, Μέρελης, Κουτσαντώνης, Δήμας, Μαργώνης.

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ – AKAΔΗΜΙΑ Γ. ΚΟΥΔΑ 1-2
Στο δεύτερο της ματς στο τουρνουά 3ο Youth Talents Cup 2014 η Μικτή Αχαϊας ηττήθηκε με 2-1 από τη Ακαδημία του Γ. Κούδα στο γήπεδο του STAR Βούλας. Το γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ψαρρά πέτυχε ο Γιάννης Γαβριήλ. Δύο δοκάρια είχε ο Θ. Θεοδωρόπουλος. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και ένα "νεκρό" πρώτο τέταρτο "στοίχησαν" στην ομάδα Νέων. Της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί παρά την κόπωση (σ.σ. ταξίδι από Πάτρα και δύο ματς σήμερα), στάθηκαν πολύ καλά και δεν άξιζαν την ήττα σε ένα ματς δύναμης! 
ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ (Γ. Ψαρράς): Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Μπούμπαλης, Νταγιούκλας, Κυριακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Α. Χριστόπουλος, Ε. Χριστόπουλος, Γαβρίηλ, Ρούντος, Θεοδωρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Αβραμόπουλος, Σταυρόπουλος, Σ. Βασιλόπουλος, Σκιαδαρέσης, Κυριακόπουλος, Μέρελης, Κουτσαντώνης, Δήμας, Μαργώνης.

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Σε φιλικό ματς με την ομάδα του Ολυμπιακού η Μικτή Αχαϊας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο γήπεδο Αργυρούπολης. Το γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ψαρρά πέτυχε ο Σπύρος Ρούντος. Χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα της Αχαΐας που απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έχασε 2-3 ευκαιρίες. 
ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ (Γ. Ψαρράς): Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Μπούμπαλης, , Τσαπικούνης, Διαμαντόπουλος, Α. Χριστόπουλος, Ε. Χριστόπουλος, Σταυρόπουλος, Γαβρίηλ, Ρούντος, Θεοδωρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Αβραμόπουλος, Σ. Βασιλόπουλος, Σκιαδαρέσης, Κυριακόπουλος, Μέρελης, Κουτσαντώνης, Νταγιούκλας, Δήμας, Μαργώνης.

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ –ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-1
Στο τρίτο και τελευταίο της ματς στο τουρνουά 3ο Youth Talents Cup 2014 η Μικτή Αχαϊας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο στο γήπεδο του STAR Βούλας. Το γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ψαρρά πέτυχε ο Ιωσήφ Δήμας.
ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ (Γ. Ψαρράς): Κουτσαντώνης, Παπαγεωργίου, Σ. Βασιλόπουλος, Μπούμπαλης, Τσαπικούνης, Διαμαντόπουλος, Α. Χριστόπουλος, Ε. Χριστόπουλος, Γαβρίηλ, Ρούντος, Δήμας. Έπαιξαν και οι: Αβραμόπουλος, Σκιαδαρέσης, Κυριακόπουλος, Κυρίτσης, Μέρελης, Νταγιούκλας, Θεοδωρόπουλος, Σταυρόπουλος, Μαργώνης.

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ – Santos Πανοράματος FC 6-1
Στο τελευταίο της ματς για το τουρνουά 3ο Youth Talents Cup 2014 η Μικτή Αχαϊας επικράτησε 6-1 της Ακαδημίας της ΑΕΚ Santos Πανοράματος FC στο γήπεδο του STAR Βούλας. Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ψαρρά πέτυχαν οι: Σταυρόπουλος (2), Ρούντος (2), Θεοδωρόπουλος (με ανάποδο ψαλίδι), Σκιαδαρέσης.
ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ (Γ. Ψαρράς): Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Αβραμόπουλος, Μπούμπαλης, Νταγιούκλας, Θεοδωρόπουλος, Σταυρόπουλος, Κυριακόπουλος, Ε. Χριστόπουλος, Γαβρίηλ, Ρούντος,. Έπαιξαν και οι: Τσαπικούνης, Αβραμόπουλος, Σκιαδαρέσης, Διαμαντόπουλος, Α. Χριστόπουλος, Κουτσαντώνης, Δήμας, Μέρελης, Μαργώνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου