Pages

Subscribe:

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Δεύτερο γκολ στην Σούπερ Λίγκα για τον Νίκο Καφεντζή



Επιστροφή στις νίκες για την παιδική ομάδα (Κ-15) του Αστέρα που κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Πλατανιάς με 4-0, σε ένα παιχνίδι που οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα σημείωσαν τέσσερα τέρματα και είχαν δύο δοκάρια.

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό με δυνατό σουτ του Γλέζου (1-0) από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματα του στο 31’ με δυνατό σουτ του Κανελόπουλου (2-0).

Το 3-0 έγινε στο 62’ σε σέντρα-σουτ του Πατρινού ποδοσφαιριστή, Νίκου Καφεντζή που σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στην Σούπερ Λίγκα, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76’ με κοντινό πλασέ του Τερεζίου μετά από σέντρα του Μανωλάκου.

Ο Αστέρας είχε ακόμα δύο δοκάρια με τους Μανωλάκο (64’), Τερεζίου (67’).

Αστέρας: Πετεινάτος, Μπικάκου (46’ Αλημίδης), Καφεντζής, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Γλέζος, Κανελλόπουλος (63’ Τσέκος), Φωτόπουλος (46’ Κούβαλης), Ρούνης (61’ Παρασκευόπουλος), Μπασιώτης (52’ Μανωλάκος), Τερεζίου.

Πλατανιάς: Σκουμπάκης, Ντόις, Μαρουλάκης, Κατσαρός, Νικητόπουλος, Βρίστο, Αργυρουδάκης, Αναστασόπουλος, Γιαπιντζάκης, Αναγνωστόπουλος, Κακαβελάκης, ενώ έπαιξαν και οι Καρατζής, Ζαχαριουδάκης, Ζουμαδάκης, Παγωνάκης, Αποστολάκης, Σαρρής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου