Pages

Subscribe:

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τραυματίστηκε ο Ι. Δήμας στην προπόνηση της Στουτγάρδης!

Ο Χρήστος Μοσχόπουλος απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα για την προπόνηση του Ιωσήφ Δήμα χθες στη Στουτγάρδη και τα ωφέλη που προέκυψαν από τις γνωριμίες που έκανε με την Γερμανική ομάδα.



"Ο Ιωσήφ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προπόνηση της Πέμπτης, καθώς λίγο πριν το τέλος της προπόνησης εγκατέλειψε με αφόρητους πόνους στο σημείο των προσαγωγών.

Ο Έλληνας παίκτης έκανε υπερπροσπάθεια και αυτό ήταν διακριτό απ’ όλους και αξιέπαινο.

Μετά το τέλος της προπόνησης τον εξέτασε το ιατρικό τιμ και συνέστησε ξεκούραση για μια εβδομάδα, καθώς διαγνώστηκε θλάση στους προσαγωγούς.

Κάπως έτσι ολοκληρώσαμε την αγωνιστική παρουσία  του Ιωσήφ, αφού δεν θα πάρει μέρος ούτε στην σημερινή προπόνηση.

Η γενική εικόνα του παίκτη ήταν θετική. Ο προπονητής της ομάδας των 99αρηδων Γιόνας Κέπλερ είπε ότι ομάδα του δεν έχει επιθετικό με τα στοιχεία του Ιωσήφ. Είναι γρήγορος, πολύ καλός τεχνίτης και πολύ έξυπνος. Χρειάζεται δουλειά στη φυσική του κατάσταση κυρίως.

Για την μετακίνηση του υπάρχουν δυο βασικά θέματα. Το ένα είναι η γλώσσα, που δίνουν πολύ μεγάλη σημασία οι γερμανοί και το δεύτερο και βασικότερο ότι πρέπει να κλείσει τα δεκαέξι του χρονιά που αυτό θα συμβεί τον Μαϊο του 2015 προκειμένου να μπορεί να μετακινηθεί σύμφωνα με τους νόμους της UEFA.

Όπως και να έχει το θέμα, ο Ιωσήφ απέκτησε μια τεράστια εμπειρία αγωνιστική και εξωαγωνιστική.

Η συγκατοίκηση του με διεθνείς ποδοσφαιριστές της χώρας τους και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ τους για το ποδόσφαιρο είναι άλλο ένα όφελος αυτής της δοκιμασίας.

Οι δικές μου επαφές έδωσαν καινούρια διάσταση στις απόψεις μας για την ακαδημία και τον τρόπο λειτουργίας. Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του ταξιδιού μας , η συμφωνία μας με την γερμανική ομάδα να έχουν αυτή την ευκαιρία κάθε χρόνο ένα έως τρία παιδιά που όμως αποδεδειγμένα θα έχουν την δυνατότητα να σταθούν επάξια σε μια τέτοια δόκιμη, όπως ο Ιωσήφ.

Ενα πακέτο αξιολογήσεων και τεστ που είναι στις αποσκευές μας θα αποτελέσουν την αρχή του τρόπου με τον οποίο θα επιλέγονται οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν σε τέτοιες διαδικασίες".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου