Pages

Subscribe:

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο Μάκης Παρασκευόπουλος ο νέος τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Πατρών

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Θανόπουλος και το ΔΣ της Θύελλας Πατρών σας ανακοινώνουν ότι ο σύλλογός μας πλέον αλλάζει σελίδα και προχωράει στη ποιοτική αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής του. 

Αναλογιζόμενοι τόσο τις ανάγκες και προοπτικές του σύγχρονου ποδοσφαίρου , όσο και την τεράστια ιστορία και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας , προχωράμε στη δημιουργία "Σχολής ποδοσφαίρου" της ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. 

Με στόχο την παροχή στους ποδοσφαιριστές μας, όλων των απαραίτητων εφοδίων , που θα τους βοηθήσουν τόσο στην κοινωνική τους καθημερινότητα , όσο και στην αθλητική τους δραστηριότητα. Μέσα από τη λειτουργία της "Σχολής Ποδοσφαίρου" στοχεύουμε στη μεγιστοποίηση της απόδοσής όλων των ποδοσφαιριστών μας, ανεξαρτήτου ηλικίας. 

Η αρχή γίνεται με μια μεγάλη συμφωνία που επετεύχθη με τον κ. Μάκη Παρασκευόπουλο , καθηγητή Φυσικής Αγωγής, προπονητή και γυμναστή ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο και πάνω απ' όλα παιδαγωγό. 

Ο κ. Παρασκευόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή , μια θέση που προσθέσαμε στη λειτουργία του συλλόγου. 

Θα είναι ο κύριος υπεύθυνος για τον τεχνικό σχεδιασμό, επίβλεψη και καθοδήγηση όλων των τμημάτων, ενώ θα έχει άμεση και συνεχή συνεργασία με όλους τους προπονητές του συλλόγου μας. 

Παράλληλα θα σχεδιάζει και θα πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές, με βάση τα μειονεκτήματα και τις ατέλειές τους, ενώ θα είναι υπεύθυνος και για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας. 

Επίσης ανακοινώνουμε την αποκλειστική συμφωνία με την εταιρία αθλητικών μετρήσεων Sportsanalysis - Health & Fitness Science, η οποία αναλαμβάνει τη μέτρηση, καταγραφή και αξιολόγηση όλων των ποδοσφαιριστών σε τομείς που αφορούν τόσο την αθλητική τους απόδοση , όσο και την υγεία και την πρόληψη. 

Τέλος τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν όλα τα ονόματα του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου