Pages

Subscribe:

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Οι "μικροί κοκκινόμαυροι" μπήκαν στα βάσανα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο"Ντα Λουζ" στην Οβρυά η "πρώτη" της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής. Το παρών έδωσαν και οι Δημήτρης Σπανός, Κ. Σωτηρόπουλος από την πρώτη ομάδα, όπως και ο αρχηγός Ντα Κόστα.
 
Μετά από πολύ καιρό βλέπουμε ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα Νέων και κυρίως στην οργάνωσή της. Γήπεδο 11Χ11, σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι, νέα ρούχα που θα έρθουν σε λίγες μέρες και άλλα πολλά που θα τα δούμε στην πορεία. 
 
Ο τεχνικός της ομάδας Νέων Γιώργος Νικολακόπουλος που έκανε πολύ μεγάλο αγώνα για να μπορέσει να δημιουργήσει όλο αυτό που είδαμε σήμερα στο Ντα Λουζ και οι συνεργάτες του έδωσαν το σύνθημα για σκληρή δουλειά και επιτυχίες στο σωματείο. 
 
Οι παίκτες που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής είναι οι εξής: Βορύλλας, Κοντογιώργης, Τζικόπουλος, Μίχος, Κανελλόπουλος, Βλάχος, Βασιλείου, Φατιόν, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Τζαβαλάς, Χαρίλντι, Αντζουλάτος, Γκόρος, Γιάννης Κώστας, Δημητρακόπουλος Φώτης, Λεβέντης, Παναγιωτόπουλος, Ρουμπάτος, Σοφιανός, Θανάσης Παπαδόπουλος, Καραβοκύρης, Ρηγόπουλος και Αλποχωρίτης.
 
Σημσντική συνεισφορά και από τον Σταύρο Μπόμπολα που θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ προπονητή, παικτών και διοίκησης, ενώ θα είναι υπεύθυνος για την εικόνα που θα δείχνει η ομάδα εκτός αγωνιστικού χώρου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου