Pages

Subscribe:

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το axaiatalents στην πρώτη των Αμπελοκήπων (Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δαβουρλή Κ. ’92 (Rosoneri)  η «πρώτη» των Αμπελοκήπων εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ. 

Η ομάδα των Συχαινών, φέτος λειτουργεί ως θυγατρική του Δαβουρλή Κ. ’92 και της Νίκης Προαστείου απαρτίζεται αποκλειστικά από νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1998 και 1999 με προπονητή τον Ερρίκο Μαράτο. 

Το axaiatalents θα βρίσκεται δίπλα στη νέα αυτή προσπάθεια που στόχο έχει την ανάδειξη νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων. Είμαστε σίγουροι πως κάτι καλό θα βγει από όλο αυτό.

Ο γενικός γραμματέας των Αμπελοκήπων, Δημήτρης Σαρρής μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τονίζοντάς τους τα εξής: "Η ομάδα αυτή ιδρύθηκε το 1981 και πλέον γυρίζει σελίδα. Χαίρομαι που η ομάδα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα και ταλέντα της περιοχής. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εσάς να διακριθείτε. Γράψτε χρυσή σελίδα στην ιστορία, όπως το κάναμε εμείς κάποτε έχοντας ένα ρόστερ με πολλούς πιτσιρικάδες και 2-3 έμπειρους. Είναι βέβαιο πως θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, γιατί θα παίζετε με άντρες και μπορεί να ακούσετε και να δείτε πολλά. Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και θα είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε". 

Δείτε φωτογραφίες:













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου