Pages

Subscribe:

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ξεκινά τη Δευτέρα η Νέων της Παναχαϊκής * Πήρε Παναγιωτόπουλο - Μίχο!





Έναρξη για την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα u20 της football league αλλά και στο κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αχαΐας για την περίοδο 2014-15.

Η «πρώτη» θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο da luz την Δευτέρα 11/8/14 και ώρα 16.00.

Το παρών αναμένεται να δώσει και το τεχνικό team της πρώτης ομάδας μαζί με τον γενικό αρχηγό, δείγμα του πόσο σοβαρά φέτος βλέπει η ΠΑΕ την ομάδα Νέων.

Αγιασμός, γνωριμία, ομιλίες κ.τ.λ. θα συμβούν την πρώτη μέρα. Οι κάτωθι ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο στις 15.30:

Βορύλλας, Κοντογιώργης, Τζικόπουλος, Μίχος, Κανελλόπουλος, Βλάχος, Βασιλείου,  Φατιόν, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Τζαβαλάς, Χαρίλντι, Αντζουλάτος, Γκόρος, Γιάννης Κώστας, Δημητρακόπουλος Φώτης, Λεβέντης, Παναγιωτόπουλος, Ρουμπάτος,  Σοφιανός,  Θανάσης Παπαδόπουλος, Καραβοκύρης, Ρηγόπουλος, Αλποχωρίτης.

Η ομάδα Νέων θέλει να ανακοινώσει και να καλωσορίσει δυο ικανούς ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο δυναμικό της, τον Παναγιωτόπουλο Μάριο 1997 από την ομάδα Νέων του Πανιωνίου με πολλές συμμετοχές στην ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα της super league και τον τερματοφύλακα Μίχο 1995 από τον Παναιτωλικό!

Επίσης από την ομάδα του Παμπατραϊκου οι γεννηθέντες το 1998 Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Φώτης Δημητρακόπουλος, Παναγιώτης Λεβέντης, Θανάσης Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Ρηγόπουλος.



Στο τεχνικό τιμ προστέθηκε και ο γυμναστής, Ιωάννου απόφοιτος ΤΕΦΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Την πρώτη εβδομάδα θα γίνουν μονές απογευματινές προπονήσεις, εργομετρικά την  δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα τριπλές προπονήσεις, το πρωί ύπαιθρο, μεσημέρι γυμναστήριο και απόγευμα γήπεδο. Προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας θα υπάρξει ανακοίνωση για τα επίσημα δοκιμαστικά.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου