Pages

Subscribe:

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ο Ν. Σουρανής στον Ολυμπιακό * Διαβάστε πως τον αποχαιρετά ο Πρωτέας



Την Κυριακή 10/8/2014 ο μικρός Νικόλας Σουρανής πέρασε την πύλη του Προπονητικού Κέντρου του Ολυμπιακού (Ρέντη) και εντάσσεται πλέον για τα επόμενα 4 χρόνια στον Ολυμπιακού. Ο πρώτος του στόχος να συνεχίσει σε μία μεγάλη ομάδα πραγματοποιήθηκε. 

Ο Νικόλας είναι γεννημένος το 2000 και από την ηλικία των πέντε ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία του Πρωτέα όπου και παρέμεινε μέχρι τις αρχές του προηγούμενου μήνα που υπογράφτηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. 

Από τα πρώτα του βήματα έδειξε όλες εκείνες τις ικανότητες αλλά και τις αρετές που είναι σήμερα απαραίτητες για να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. 

Υπάκουος, σεμνός, ευγενικός, συνεπής, συνεργάσιμος, μετριόφρων, εργατικός, πεισματάρης και αγνοώντας το φόβο της αποτυχίας που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Νέων,  απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια το ποδόσφαιρο τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. 

Φυσικό επακόλουθο  ήταν να έχει προτάσεις από αρκετές μεγάλες ομάδες. Επελέγη η μεγαλύτερη λόγο οργάνωσης, υποδομών και παροχών. Όλοι όσοι είχαμε συμμέτοχη σ αυτή του την πρώτη επιτυχία (οι γονείς του Σωτήρης και Αφροδίτη, ο αδελφός του Αργύρης, οι οικογένεια του Πρωτέα αλλά και οι προπονητές του (του Πρωτέα  και της Μεικτής) και οι συμπαίκτες του, του ευχόμαστε καλή συνέχεια της  προσπάθειας του και είμαστε βέβαιοι ότι θα πραγματοποιήσει τον τελικό του Στόχο, γιατί είναι προσηλωμένος σ αυτόν και όλο το Σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το κατορθώσει. 

Αγαπητέ Νικόλα
Ακολούθησε τον προσωπικό σου μύθο, τα προσωπικά σου όνειρα μέχρι τέλους. Ποτέ μη κιοτέψεις. Ηττημένος είναι μόνο εκείνος που εγκαταλείπει τον προσωπικό του Μύθο. Ετοίμασε το έδαφος και για επόμενους παίχτες όχι μόνο του Πρωτέα αλλά και της Αχαΐας. Η δική σου επιτυχία θα ανοίξει δρόμους.                                
Δυνατά και με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά όπως εσύ ξέρεις.
Βασίλης Τούλας                                                                                                              

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου