Pages

Subscribe:

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Παναχαϊδα: Ο Κραβαριώτης προπονητής, ο Καραμανλής γενικός αρχηγός!




 Έπειτα από μια μικρή σε διάρκειας κουβέντα συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε από τον Άγγελο  Ροζή να είναι Γενικός Αρχηγός της Παναχαϊδος   ο Νίκος Καραμανλής.  Άνθρωπος με τεράστια εμπειρία  για το πόστο αυτό.

Ευχαριστημένος με την κατάληξη ήταν και ο Χαράλαμπος Σπανοσωτηρόπουλος  ο οποίος με μεγάλη ευαισθησία προτείνει λύσεις και δείχνει να είναι πεπεισμένος για το εγχείρημα. Θα είναι κοντά τους και θα στηρίζει τους προπονητές.

Στη συνέχεια εξετάστηκαν περιπτώσεις προπονητών που ταιριάζουν στο στυλ και το ύφος που θέλουν να έχουν στην ερασιτεχνική και βρέθηκε ο coach.

 Ο προπονητής που θα αναλάβει να συνθέσει την ομάδα της Παναχαϊδος στην Γ΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας θα είναι ο Κώστας  Κραβαριώτης. Αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο προκειμένου ότι πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν.

«Είμαι σίγουρος και ο κόσμος θα το δει,  πως η προσπάθεια που καταβάλουμε είναι μεγάλη σε πολύ μικρό χρόνο για να ξεκινήσουμε αυτό το πολύ σπουδαίο που μας ανατέθηκε. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν αλλά είμαστε πολλοί μαζί και θα τα καταφέρουμε» είπε ο Άγγελος Ροζής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου