Pages

Subscribe:

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Άκρως θετική η εμφάνιση των Νέων της Παναχαϊκής



Παίζοντας όσο χρειάστηκε η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής επικράτησε της Καλλιθέας με 2-0, στο γήπεδο «Da Luz« για την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της «Football League».

Οι «κοκκινόμαυροι» τα τέρματα των Ρουμπάτου (28’) και Λεγάτου (67’) κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στο 28’ ο Μασούρας από δεξιά έκανε μπαλιά στο β’ δοκάρι και ο αμαρκάριστος Ρουμπάτος έκανε το 1-0. Στο 67’ εκτέλεση φάουλ του Τρίγκα, ο Λεγάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων κάνοντας το 2-0.

Πολύ καλή εικόνα οι Τσαβαλάς, Ρουμπάτος και Ρίλντι, ενώ σταθεροί οι Λεγάτος – Αντζουλάς και Ρουμπάτος. Πολύ δουλειά περιμένει τον Νίκο Βλάχο που αφήνει πολλές υποσχέσεις.

Εξαιρετική η διαιτησία του Γιάννη Καλύβα.

Νέοι Παναχαϊκής (Γ. Νικολακόπουλος): Κοντογιώργης, Κανελλόπουλος (85′ Τζόλας), Βλάχος, Λεγάτος, Χαρίζι, Τσαβαλάς, Τρίγκας (82′ Καραβοκύρης), Ρουμπάτος (82′ Λεβέντης), Αντζουλάς (60′ Τσαρτόλιας), Μασούρας (83′Κωνσταντακόπουλος), Παναγιωτόπουλος (80′ Δημητρακόπουλος).

* Ντεμπούτο με την φανέλα της Παναχαΐκής πραγματοποίησαν οι  Λεβέντης, Δημητρακόπουλος, Κωνσταντακόπουλος και ο Τζόλλας.

*Αρκετός κόσμος έδωσε σήμερα το παρών στο γήπεδο, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν «παγωμένη». Αν ήταν οπαδοί θα ήταν αλλιώς… θα έφτιαχναν και τους παίκτες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου