Pages

Subscribe:

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

"Λυτρωτής" ο Ρουμπάτος!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Νέων η Παναχαϊκή που επιβλήθηκε 2-1 της Ζακύνθου εκτός έδρας. Ισορροπημένο ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, με την Παναχαϊκή να κερδίζει πέναλτι στο 14′, όταν ο Αριστομενόπουλος ανέτρεψε τον Μ. Παναγιωτόπουλο.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Τσαρτολιάς, με τον Καραπάνο να απομακρύνει αρχικά με τα πόδια αλλά στην συνέχεια ο ίδιος παίχτης θα πάρει το «ριμπάουντ» και θα κάνει το 0-1.

Στο 75΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γιώργο Μπλέτσα από τα έντεκα βήματα, ενώ το νικητήριο γκολ για τους «κοκκινόμαυρους» σημείωσε με υπέροχο τρόπο ο Αντώνης Ρουμπάτος (εκπληκτικό βολέ στην κίνηση), μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:
ΑΠΣ Ζάκυνθος Κ20 (Σπύρος Φιορεντίνος): Καραπάνος, Ραψομανίκης, Αριστομενόπουλος, Μπουρδούβαλης, Μαζρέκος, Παναγιωτόπουλος Ι., Καψάσκης, Παναγόπουλος, Μπλέτσας, Τζούμπας, Κουτσούκης. Αγωνίστηκαν και οι: Μαυρίας, Μαμφρέδας, Γιακουμέλος Ν., Λιβέρης.
Παναχαϊκή Κ20: Κοντογιώργης, Κανελλόπουλος, Βλάχος, Λεγάτος, Χαρίζι, Τσαβαλάς, Γκόρος, Τσαρτολιάς, Ρουμπάτος, Αντζουλάς, Παναγιωτόπουλος Μ. Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλόπουλος, Ιωάννου, Αποχωρίτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου