Pages

Subscribe:

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Νίκες σε φιλικά ματς οι Μικτές ομάδες



Φιλική νίκη για την ομάδα Παίδων με 8-1 επί του Παμπατραϊκού/Ομόνοια στο "Α. Κάνιστρας". Πέντε γκολ ο Λιάτος και από ένα οι Μασούρας, Kαλόφωνος, Μακρής. Για τους "κίτρινους" είχε σκοράρει ο Ντίνος στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου (0-1). Ο Πυλαρινός απέκρουσε πέναλτι του Ράμα στο 36’.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ (Φ. Σχοινάς): Πυλαρινός, Σπηλιωτόπουλος, Συρμής, Νικολόπουλος, Λούσκος, Σακελλαρόπουλος, Κουτρόπουλος, Νικολακόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Μακρής, Ψαθογιαννάκης. Έπαιξαν και οι: Πέτρου, Ράμα, Σταθόπουλος, Ντίνος, Μαχαίρας, Λιάτος, Δαυλάς, Χριστόπουλος, Αθανασακόπουλος, Καλόφωνος, Διαμαντής.

Η Μικτή Νέων επιβλήθηκε στο γήπεδο του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου της ομάδας Παίδων του σωματείου με 6-0. Τρία γκολ ο Ρούντος, δύο ο Θεοδωρόπουλος και ένα ο Κυριακόπουλος.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ (Γ. Ψαρράς): Κυρίτσης, Μαργώνης, Μπούμπαλης, Χριστοδουλόπουλος, Νταγιούκλας, Α. Χριστόπουλος, Μαρκόπουλος, Ε. Χριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ρούντος, Μούζος. Έπαιξαν και οι: Σκιαδαρέσης, Κόλιας, Κουτσαντώνης (έπαιξε στην ομάδα του Κεραυνού), Μαυρούλιας, Τσαπικούνης, Παπαγεωργίου, Κυριακόπουλος, Μέρελης, Νικολακόπουλος,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου