Pages

Subscribe:

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δεύτερη νίκη οι Παίδες του Διαγόρα



Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΠΣ Αχαΐας πανηγύρισε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων που επικράτησε στην έδρα του 6-3 του Δαβουρλή.

Πάσα του Παπαθεοδώρου στον Μπίστιχα έξω από την περιοχή, πλασάρει για το 1-0.

Ο Σπηλιόπουλος πάσαρε στον Μπίστιχα και εκείνος σούταρε για το 2-0. Γρήγορη αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, πάσα του Κοτσίνη στον Νάνο εκείνος από πλάγια θέση πλάσαρε στην απέναντι γωνία κάνοντας το σκορ 3-0!

Όμορφος συνδυασμός των παικτών του Διαγόρα, με Νάνο και Τζάρο,  ο τελευταίος έδωσε πάσα στον Νάνο, η μπάλα έσκασε λίγο πιο μπροστά από την άκρη της περιοχής και κρέμασε τον γκολκίπερ του Δαβουρλή για το 4-0.

Ο Καρλή με όμορφο σουτ στο «γ» μείωσε σε 4-1 και ο ίδιος παίκτης μείωσε ακόμα πιο πολύ με σουτ στην κλειστή γωνία του Τζόλα (4-2). Έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη κάνει πέναλτι ο Τζόλας στον Καρλή και ο παίκτης του Δαβουρλή μειώνει σε 4-3, σημειώνοντας χατ τρικ!

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ το εκτέλεσε ο Κοτσίνης και ο Τσαπικούνης προλαβαίνει τον γκολκίπερ του Δαβουρλή, κάνοντας το σκορ 5-3.

Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Νάνος όταν από κόρνερ έδιωξαν οι αμυντικοί αλλά ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα τους πρόλαβε και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο γκολκίπερ Αναγνωστόπουλος είχε βγει από την εστία του και σούταρε βρίσκοντας στόχο για το τελικό σκορ. Χατ τρικ λοιπόν και από τον Κωνσταντίνο Νάνο.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τ. Γιαλλουρής): Τζόλας, Κουτσούκος, Παρασκευόπουλος, Διαμαντόπουλος, Παπαθεοδώρου, Σταματόπουλος, Τζάρος, Σπηλιόπουλος, Νάνος, Κοτσίνης, Μ. Μπίστιχας. Έπαιξαν και οι: Θ. Μπίστιχας, Τσαπικούνης, Τογατζής, Παπαχρονόπουλος.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Κατριμπούζας): Αναγνωστόπουλος, Μπουλούμπασης, Τσούσης, Αντωνακόπουλος, Καλογερόπουλος, Δανιάς, Βασιλόπουλος, Δημητριάδης, Μπούρκουλας, Καρλής, Αρβανίτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου