Pages

Subscribe:

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Χορταστικό «Χ» στο Αχαϊκός – Θύελλα/Ωλενιακός!



Ένα από τα καλύτερα ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Παίδων διεξήχθη το Σάββατο το πρωί στο «Α. Κάνιστρας».

Ο Αχαϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Θύελλα/Ωλενιακός για την 3η αγωνιστική του Β’ ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 27’ όταν ο Βασίλης Βασιλόπουλος έκανε ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-0. Το τέρμα πάντως δεν το πανηγύρισε, διότι έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αχαϊκό από τον οποίο αποχώρησε πέρσι τον χειμώνα.

Ο ίδιος παίκτης ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε ασίστ στον Σκεπετάρη που πλάσαρε για το 0-2!

Ο Αχαϊκός αντέδρασε και στο 36’ μείωσε με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια του Ευθύμη Χριστόπουλου που έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Θύελλας και με σουτ στην κίνηση, έκανε το 2-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα, με τον γκολκίπερ  Παπανδρέου να φέρει ευθύνη.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο β’ μέρος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

ΑΧΑΪΚΟΣ (Χ. Γκρέκας):  Βεντουρής, Βασιλόπουλος, Κοκκίνης, Α. Χριστόπουλος, Ζυγούρας, Μπιτσάκου, Σταμούλης, Φωτόπουλος, Βουλδής, Ε. Χριστόπουλος, Παναγιωτακόπουλος. Έπαιξαν και οι: Μουντζούρης, Πανάρετος, Μπότης, Πανάγιας, Κατσιάδας, Κατσαϊτης, Δελέγκος.  

ΘΥΕΛΛΑ/ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ (Α. Ζήκος): Παπανδρέου, Κωνσταντινίδης, Δελδήμος, Μουντζούρης, Χριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Βασιλόπουλος, Δούλος, Σοφούλης, Σκεπετάρης, Αναστασόπουλος. Έπαιξαν και οι: Πυρπιρης, Αργυρόπουλος, Χαλιλόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Δημητρακόπουλος, Καλόφωνος, Χαρίζι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου