Pages

Subscribe:

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ισοπαλία στο Αχαϊκό ντέρμπι των Νέων




Δεν ανέδειξε νικητή το Αχαϊκό ντέρμπι των Νέων, μεταξύ του Παναιγιαλείου και της Παναχαΐκής που έληξε ισόπαλο 1-1. Οι «κοκκινόμαυροι» βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν άγγιξαν την νίκη, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκαν με 4  

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο και το θέαμα ήταν μέτριο.

Οι «κοκκινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 60’, χάρη σε τέρμα του Αντώνη Ρουμπάτου, αλλά οι «μελανόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στην μπαλιά του Μασούρα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Νικολακόπουλου έχασε ευκαιρίες για ένα ακόμη τέρμα, κυρίως με τον Γιάννη Μασούρα, αλλά και με την κεφαλιά του Νίκου Τρίγκα που απέκρουσε ο Σκούρτης στο «Γ» της εστίας του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τελικά, ισοφαρίστηκαν στο 73’ από τον Αριστείδη Κόκκορη που είχε περάσει αλλαγή, και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι  Αιγιώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μπίτρα να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά τον Κοντοπίδη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Παναιγιάλειος Κ20 (Α. Σπυρόπουλος): Σκούρτης, Τσέρος (13′ λ.τ. Γ. Χριστοδουλόπουλος), Χριστόπουλος (72’ Κοντογιάννης), Κουραχάνης, Σπανογιάννης, Μαυρομάτης (60’ Κόκκορης), Μαραυγάκης, Γκούφα (77’ Χ. Χριστοδουλόπουλος), Στίκας, Οικονόμου (85’ Ίλντο), Μπίτρας.

Παναχαϊκή Κ20 (Γ. Νικολακόπουλος): Κοντοπίδης, Βλάχος, Μπαρούτας, Λεγάτος, Χαρίζι, Τσαβαλάς, Ρουμπάτος (63’ λ.τ. Αραπογιάννης, 80’ Αλποχωρίτης), Τρίγκας, Καραβοκύρης (46΄Αντζουλάς), Μασούρας, Παναγιωτόπουλος.
 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου