Pages

Subscribe:

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση Μικτών Ομάδων ΕΠΣΑ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο


 Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σήμερα Τετάρτη 5/11/2014 , η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΕΠΣ Αχαίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΠΣ Αχαΐας ήταν ο Πρόεδρος κ. Μπαλαφούτης Δημήτρης και τον συνόδεσαν το μέλος της επιτροπής των Μικτών ομάδων κ. Αβραμόπουλος Μάκης , οι προπονητές των Μικτών ομάδων Γιάννης Ψαρράς και Φίλιππος Σχοινάς, ο υπεύθυνος τύπου των μικτών ομάδων Νίκος Παπαστεφανάτος και όλοι οι ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων (συνολικά 60 ποδοσφαιριστές).

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση την αντιπροσωπεία στο νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα. Αφού προσκύνησαν την Τίμια Κάρα και τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για την ζωή του Αποστόλου Ανδρέα και την ιστορία του Ιερού Ναού.

Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει της έναρξης των αγώνων των Μικτών ομάδων και τους παρότρυνε να θέτουν πάντα στόχους στη ζωή τους και να επικεντρώνονται σε αυτούς, προκειμένου να τους επιτύχουν .

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον παλαιό Ναό του Αγίου Ανδρέου, και ο Σεβασμιώτατος μοίρασε αναμνηστικές εικόνες σε όλους.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της επίσκεψης ήταν όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Μπαλαφούτης προσέφερε στον Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο τιμητική πλακέτα για το κοινωνικό του έργο και την υποστήριξή του στην ΕΠΣ Αχαΐας.

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Σεβασμιώτατος αποχαιρέτησε την αποστολή και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου