Pages

Subscribe:

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Δείπνο στην ομάδα Νέων η Ακράτα (photos)


Δείπνο στην ομάδα Νέων του ποδοσφαιρικού τμήματος παρέθεσε το βράδυ της Κυριακής, ο «ισχυρός» άνδρας του ΑΟ ΑΚΡΑΤΑΣ, Γιάννης Παπαπέτρου, με αφορμή την εντός έδρας νίκη τους το μεσημέρι του Σαββάτου, κόντρα στον Διαγόρα για την 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του παιδικού πρωταθλήματος.


Το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Γιάννης Δορμπαράκης, ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Βασίλης Τζαλακώστας καθώς και μέλη της διοίκησης.

Ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε στους παίκτες ότι σε αυτούς βασίζεται κατά κύριο λόγο το μέλλον του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και ενδεχομένως και θυσίες για να μπορέσουν να διακριθούν σε υψηλότερο επίπεδο, αφού οι «γερές» βάσεις είναι το ήμισυ του παντός, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τα... "αγαθά κόποις κτώνται!".


Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το café-restaurant “Αltro Mezzo" και τον ιδιοκτήτη του κ. Άγγελο Λινάρδο για την άψογη εξυπηρέτηση .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου