Pages

Subscribe:

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Επόπτης δέχθηκε χτύπημα από φίλαθλο σε αγώνα Παίδων!

Δίχως τέλος φέτος τα κρούσματα βίας στο ερασιτεχνικό. Κι εντάξει  να γίνεται στο αντρικό, πάει κι έρχεται... αλλά σε αγώνα Παίδων θεωρείται απαράδεκτο.
Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι η γιατρός του αγώνα Παίδων Δαβουρλής- Ακράτα στο γήπεδο του Ρίου, καθυστέρησε να προσέλθει. Ο διαιτητής του αγώνα Χρήστος Αναγνωστόπουλος ενημέρωσε τις δύο ομάδες πως θα περιμένει για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι ιθύνοντες των γηπεδούχων ενημέρωσαν πως η γιατρός βρισκόταν στον δρόμο και πως καθυστέρησε διότι είχε εφημερία.
Οι άνθρωποι της Ακράτας πίεζαν για να υπάρξει αναβολή ή να κατακυρωθεί το ματς υπέρ τους. Έτσι, ο διαιτητής αφού εξάντλησε τα χρονικά περιθώρια, αναγκάστηκε να ενημερώσει ότι το φύλλο αγώνα, έκλεισε! Μετά από παρέμβαση όμως των διοικούντων της ΕΠΣ Αχαΐας και την άφιξη τελικά της γιατρού, το ματς ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση.
Γύρω στο 25' και εγώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 2-0, ο ποδοσφαιριστής της Ακράτας κατήγγειλε πως ο επόπτης Ιωαννίδης τον εξύβρισε, ενώ το περιστατικό επιβεβαιώθηκε από μάρτυρες.
Το γεγονός αυτό δεν ήταν το μοναδικό. Οι άνθρωποι της Ακράτας φώναζαν ότι ο επόπτης εξύβρισε και άλλους παίκτες. Στο 30' ο διαιτητής έβγαλε εκτός αγωνιστικού χώρου άνθρωπο της Ακράτας που ήταν στον πάγκο, αλλά δεν ήταν δηλωμένος! Ο συγκεκριμένος ήταν εκτός εαυτού με τη λήξη του ημιχρόνου και θέλησε να ζητήσει τα ρέστα από τον επόπτη. Τότε, τον γρονθοκόπησε μπροστά στους παίκτες των δύο ομάδων και επικράτησε ένταση για περίπου 2 λεπτά.
Το ματς όπως ήταν φυσικό διεκόπη καθώς ο επόπτης δεν μπορούσε να συνεχίσει, λόγω ζάλης.

Πηγή: www.patragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου