Pages

Subscribe:

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Λ. Βόκολος : “Μεγάλη κληρονομιά το πλάνο του Σάντος για τις αναπτυξιακές ηλικίες”



















Ικανοποιημένος από την διαδικασία του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης ο Λεωνίδας Βόκολος.
Ο άμεσος συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος θεωρεί ότι το πλάνο του πορτογάλου προπονητή της εθνικής ανδρών για τις αναπτυξιακές ηλικίες είναι μια μεγάλη κληρονομιά και θα εφαρμοστεί και τα επόμενα χρόνια από την Ομοσπονδία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βόκολου:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η όλη διαδικασία κύλησε όπως την είχαμε σχεδιάσει. Σαφώς βέβαια είδαμε και κάποιες ατέλειες και μέσα από τις συζητήσεις που θα έχουμε το επόμενο διάστημα θα φροντίσουμε έτσι ώστε την επόμενη χρονιά να γίνει μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση.
Το όλο πλάνο συμπεριέλαβε περίπου 150 προπονητές που συμμετείχαν στη διαδικασία έτσι ώστε να φτάσουμε σήμερα να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα από τους παίκτες όλης της Ελλάδας και έτσι είμαστε σε θέση να επιλέξουμε τα 44 παιδιά που θα απαρτίζουν τη νέα εθνική Κ15 αλλά και να επανεξετάσουμε στην κατηγορία των νέων παιδιά δίνοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους»
Σε ότι αφορά τους κύριους στόχους του πλάνου ο κ. Βόκολος τόνισε μεταξύ άλλων :
«Ο βασικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια φιλοσοφία και αν θέλετε μια ελληνική σχολή ποδοσφαίρου κυρίως για τις αναπτυξιακές ηλικίες.
Το πρόγραμμα που κατήρτισε ο κ. Σάντος και εφαρμόστηκε φέτος από την Ομοσπονδία οποίο θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη κληρονομιά για εμάς. Σκοπός μας είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν έρθει η ώρα να ενταχθούν στην εθνική μας ομάδα των ανδρών έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της.
Όμως όπως είδατε και σεις στην τελική φάση οι νέοι παίκτες έχουν παράλληλα και εξαιρετική εξω-αγωνιστική συμπεριφορά κάτι που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές…»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου