Pages

Subscribe:

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Παρέλαση μάνατζερ για τους «Αχαιούς»



Το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων συλλόγων της Ελλάδος κατάφεραν να προσελκύσουν οι Αχαιοί παίκτες που συμμετείχαν στο πρόσφατο τουρνουά προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διεξήχθη στην Κατερίνη. 

Τα μπλοκάκια γέμισαν με ονόματα παικτών από την Πάτρα και σύντομα θα έχουμε τις πρώτες κλήσεις για δοκιμές σε ακαδημίες και ομάδες. 

Ένας από τους παίκτες που εντυπωσίασε με τα κατορθώματά τους ήταν ο Ηλίας Μπίτρας. Ο νεαρός σέντερ φορ της ΑΕ Πάτρα 2005 άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και ήδη ακούστηκε πως Ολυμπιακός AEK και Αστέρας Τρ.  ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Ο Γιώργος Λαζανάς ήταν από τους παίκτες που θα απασχολήσει πολλές ομάδες. Επίσης, ο τερματοφύλακας Νίκος Δημόπουλος της Νίκης που έπαιξε στο ματς των Νέων, αλλά και ο Αργύρης Μαρκόπουλος της Θύελλας «τσεκαρίστηκαν». 

Από τους «μικρούς», ο Νίκος Καφεντζής (Θύελλα) με το αριστερό του πόδι εντυπωσίασε, όπως και ο αρχηγός Γιώργος Αντζουλάς  του Πατραϊκού.

Ας ελπίσουμε πως όλα αυτά τα παιδιά θα βγουν κερδισμένα απ’ όλη αυτή την διαδικασία. Σκοπός είναι να βελτιωθούν και να μπορέσουν να δείξουν στοιχεία που δεν έχουν ανακαλύψει έως τώρα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου