Pages

Subscribe:

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

O Ατρόμητος Αχαΐας νέος πρωταθλητής στους Προπαίδες!



Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία Προπαίδων πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο Ατρόμητος Αχαΐας που σε έναν δραματικό τελικό επικράτησε 8-7 στα πέναλτι της Θύελλας/Ωλενιακός/Πατραϊκή και σήκωσε την κούπα!

Η Θύελλα προηγήθηκε 2-0 στο α’ ημίχρονο με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Νίκου Καφεντζή (4΄ και 19΄), ενώ ο Ατρόμητος μείωσε σε 2-1 με τον Φιλοποίμην Βέρρα στο 39΄ και ισοφάρισε σε 2-2 στην εκπνοή (68΄) με τον Χρήστο Τσότρα. Ετσι, ο τελικός οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι δύο ομάδες εκτέλεσαν συνολικά 16 (!) πέναλτι. «Ήρωας» για τον Ατρόμητο ο γκολκίπερ Νίκος Μποσγανάς, που απέκρουσε το πέναλτι του Μουντζούρη, χαρίζοντας την «κούπα» στην ομάδα του.
Διαιτήτευσε ο Παν. Τσιρογιάννης με βοηθούς τους Νούλα – Ζαρκάδα και 4ο διαιτητή τον Καββαδία.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (Δ. Ράπτης): Μποσγανάς, Τάντουλας, Τρίγκας, Σαρρής, Σμπόρας, Πρέμπτος, Τσότρας, Φλωρόπουλος, Βέρρας, Λιμάτσι, Καψής (11άδα), Μπάκας, Δημόπουλος, Πατρώνης, Ι. Θωμάς, Θ. Θωμάς, Σούντης.
ΘΥΕΛΛΑ / ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ / ΠΑΤΡΑΪΚΗ (Π. Βασιλόπουλος): Γιαννόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ζαϊμι, Αποστολόπουλος, Ζήσης, Αντζουλάς, Καλόφωνος, Καγκελάρης, Μουντζούρης, Καφεντζής, Βασιλόπουλος (11άδα), Κερπινιώτης, Αντωνόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπούμης, Δελδήμος, Κατσιάδας, Σταυριανός.

Ο Αχαϊκός 3-2 την Πάτρα 2005 στο μικρό τελικό
Ο Αχαϊκός κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Προπαίδων της ΕΠΣΑ, νικώντας 3-2 την Πάτρα 2005 στον μικρό τελικό. Για τους νικητές σκόραραν οι Ζυγούρας, Φωτόποπουλος και Κ. Σταμούλης, ενώ τα γκολ της Πάτρας 2005 σημείωσαν οι Μυλωνάς και Μάλλιαρης.
Διαιτήτευσε ο Ανδ. Χαρισιάδης με βοηθούς τους Ζούλη – Κακαφώνη και 4ο διαιτητή τον Πίστα.
ΑΧΑΪΚΟΣ (Χρ. Γκρέκας): Διαμαντής, Βασιλόπουλος, Βουλδής, Πανάρετος, Ζυγούρας, Φωτόπουλος, Μουντζούρης, Παναγιωτακόπουλος, Εξαρχος, Κ. Σταμούλης, Ε. Χριστόπουλος (11άδα), Γ. Σταμούλης, Μπιτσάκου, Σταυράκης, Παγανιάς, Κ. Χριστόπουλος, Δελέγκος, Ι. Σταμούλης.
ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν. Παρασκευόπουλος): Πέτρου, Ψυρρής, Χριστόπουλος, Αγκαράι, Κωνσταντάτος, Γεντεκάκης, Μυλωνάς, Αβραμόπουλος, Μάλλιαρης, Ψαθογιάννης, Παπαπέτρος (11άδα), Δημόπουλος, Χαβάνης, Γιακουμάτος, Κολοβούρης, Φελέκης, Πουρνατζής, Σουγλέρης.


Το axaiatalents και το www.patragoal.gr  έχουν τα dvd των σημεριμών τελικών και για όποιον θέλει να το αποκτησει ας επικοινωνήσει με το 6977275215.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου