Pages

Subscribe:

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Οι μάνατζερ που πρέπει να προσέχουν γονείς και παιδιά!



Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνουν την εμφάνισή τους, όλο και περισσότεροι μάνατζερ που δεν είναι αδειοδοτημένοι από  την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.   

Θεωρώ πρέπον να προειδοποιήσω τους γονείς ότι πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για το που εμπιστεύονται το μέλλον του παιδιού τους.  

Ακούω συνεχώς ότι ο τάδε μάνατζερ θα πάει τα παιδιά στο εξωτερικό, ο άλλος μάνατζερ θα τους κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο και γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο στο θέμα αυτό. Η ΕΠΟ ούτως η άλλως έχει επιστήσει την προσοχή στους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών  και μάλιστα πολλές φορές ανακαλεί και τις σχετικές άδειες στους μεσολαβητές μετεγγραφών. 

Ουδείς μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον ενός παίκτη, απλά το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι η προσωρινή χαρά. Αλήθεια; Πόσοι παίκτες που είχαν μάνατζερ κατά το παρελθόν, επέστρεψαν ως αποτυχημένοι στα πάτρια εδάφη; Αρκετοί από την Αχαΐα.  

Καλύτερα να είστε πολύ προσεκτικοί και να απευθύνεστε στην ΕΠΟ αν έχετε αμφιβολίες για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει πλησιάσει εσάς ή το παιδί σας.

Nίκος Παπαστεφανάτος (Match Axaias) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου