Pages

Subscribe:

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Και στο τέλος κερδίζει... ο Δαβουρλής!




Φ. Αραβαντινός: Νίκος Παπαστεφανάτος 

O Δαβουρλής κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Παίδων κόντρα στη Νίκη Προαστίου με 4-3 (κ.α. 1-1) στο γήπεδο Φ. Αραβαντινός.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ - ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ.'92  1-1 (3-4 πεν.)

Το φιλμ του αγώνα:
20' ΓΚΟΛ! Ο Γιάννης Γ. κάνει εξαιρετική ατομική προσπάθεια, βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Αυγέρη ο οποίος δεν αστοχεί απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και ανοίξει το σκορ. ο σκόρερ, ύστερα απο εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γιάννη Γ. που τον έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ.
30’ Μεγάλη ευκαιρία με τον Αυγέρη, όταν βρέθηκε και πάλι μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.
60’ Σέντρα του Δημόπουλου στο ύψος του πέναλτι, ο Βάρδας Β. έπιασε το σουτ αλλά πέρασε ελάχιστα άουτ.
67’ Ο Κόκας Δ., έκανε το δυνατό σουτ αλλά με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο Καρέλας.

Νίκη Προαστίου (Χ.Λάιος): Καρέλας, Ξύδης, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Κατσαμπούνι, Μουστακόπουλος, Γεωργόπουλος, Μπαμπαλιούτας, Αυγέρης, Μπαγιώργος, Γιάννης Γ. (ενδεκάδα), Γιάννης Ε., Διαμαντόπουλος, Δήμας, Δημόπουλος, Χαλκιόπουλος, Ζαχαράτος, Πυλαρινός 

Δαβουρλής (Δ. Ράπτης - Δ. Κατριμπούζας): Καλέντζης, Σπαγαδώρος, Κόκας Α., Σπηλιώπουλος, Βετούλας, Λεγάτος, Ανδρεοσόπουλος, Χαλαζωνίτης, Κόκας Δ., Βάρδας Γ., Βάρδας Β. (ενδεκάδα) Παρασκευόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τζακώστας, Κυρίτσης, Καψάλης, Πανογεώργος, Δημόπουλος

Διαδικασία των πέναλτι
Μουστακόπουλος : 1-0
Χαλαζωνίτης : 1-1
Αυγέρης : 2-1
Λεγάτος : 2-2
Κατσαμπούνι : άουτ
Κόκας Δ. : 2-3
Ξύδης  : άουτ
Βετούλας : απέκρουσε ο Καρέλας
Γεωργόπουλος : απέκρουσε ο Καλέντζης

ΤΕΛΙΚΟΣ
Στην 3η θέση η Θύελλα! Επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 της Δόξας Παραλίας στον μικρό τελικό μετά απο το στείρο 0-0 της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ  0-0 ( 4-5 πεν.)
Σειρά εκτέλεσης των πέναλτι
Γιαννόπουλος:  0-1
Σπηλιωτόπουλος: απέκρουση
Μαρκόπουλος:  0-2
Γιαννακόπουλος Κ. :  1-2
Κωνσταντακόπουλος: 1-3
Σπυρόπουλος: άουτ
Τσέλα: απέκρουση
Δημακόπουλος: 2-3
Κούρτης: απέκρουση
Καραπατάκης: 3-3
Λαζανάς: 3-4
Χριστόπουλος: 4-4
Χριστόπουλος: 4-5
Κατσιγιάννης: δοκάρι
 Δόξα Παραλίας: Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Γιαννακόπουλος Ν., Καραπατάκης, Δημακόπουλος, Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζησημόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γιαννακόπουλος Κ. (ενδεκάδα), Άννινος, Δημητρόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Σταμπολίτης, Καταβάς, Κατσιγιάννης, Αγγελόπουλος 
Θύελλα/Ωλενιακός: Μπαμπούνης, Μαρκόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Γιαννόπουλος, Λαζανάς, Μέρελης, Πανόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρλάς, Τσέλα, Ρούντος (ενδεκάδα), Κούρτης, Χριστόπουλος, Δούλος, Μήλας, Ζανραβέλης, Κερπινιώτης, Πανίτσας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Βοηθοί ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
4ος Διαιτητής ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Σ.








ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Στους διαιτητές του μικρού τελικού τη βράβευση έκανε το μέλος του Συνδέσμου διαιτητών Αχαΐας, Κώστας Καψάλης.
Στους διαιτητές του μεγάλου τελικού τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών Αχαΐας, Δημήτρης Παπανικολάου.
Στους προπονητές των 4 ομάδων, τη βράβευση έκανε το μέλος της Επιτροπής Παιδικού πρωταθλήματος, Γιάννης Ψαράς.
Στην Δόξα Παραλίας που κατέλαβε την 4η θέση, ο Ενωσιακός προπονητής Φίλιππος Σχοινάς παρέδωσε τα μετάλλια, ενώ το κύπελλο το απένειμε ο επίσης Ενωσιακός προπονητής, Μάκης Παρασκευόπουλος.
Στην Θύελλα που κατέλαβε την 3η θέση, την απονομή των μεταλλίων έκανε το μέλος της Επιτροπής Παιδικού πρωταθλήματος, Άγγελος Ροζής ενώ το κύπελλο το παρέδωσε το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΑ, Άγγελος Δανιήλ.
Τη βράβευση στη Νίκη Προαστίου που κατέκτησε τη 2η θέση έκανε ο Περιφερειακός προπονητής Βασίλης Νταλαπέρας
Στην πρωταθλήτρια ομάδα του Δαβουρλή, την απονομή του κυπέλλου έκανε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
* Στο γήπεδο της Θύελλας βρίσκεται και ο Περιφερειακός προπονητής, Βασίλης Νταλαπέρας.
* Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδικού πρωταθλήματος, Θόδωρος Παπουτσάκης, δεν έχει καθίσει λεπτό προσπαθώντας να λειτουργήσουν όλα άψογα στις δύο αναμετρήσεις.
* Τα παιχνίδια καλύπτονται τηλεοπτικά από το patragoal.gr και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας για να αποκτήσουν τα βίντεο των αναμετρήσεων
* Στον μικρό τελικό κυριάρχησαν η υπερβολική ζέστη που ήταν ανασταλτικός παράγοντας για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Έχει γεμίσει η κεντρική εξέδρα στον μεγάλο τελικό. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με πολλές οικογένειες, μικρά παιδιά, γυναίκες αλλά και ποδοσφαιριστές και προπονητές πολλών ερασιτεχνικών σωματείων.
* Στο ημίχρονο του αγώνα πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης μεταξύ των ακαδημιών των δύο ομάδων
* Το παρών δίνει ο ομοσπονδιακός προπονητής των Νέων Βασίλης Γεωργόπουλος
* Σοβαρά παράπονα εξέφρασε προς τους διαιτητές μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας του μεγάλου τελικού, ο προπονητής της Νίκης, Χ. Λάϊος, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Χρέη προπονητή για τη διάρκεια της παράτασης ανέλαβε ο Νίκος Πατρώνης.
* Η διαδικασία των πέναλτι στον μεγάλο τελικό έγινε κάτω απο σκοτάδι καθώς δεν λειτουργεί ο φωτισμός στο γήπεδο Φ. Αραβαντινός.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου