Pages

Subscribe:

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ο "βασιλιάς" Ανδρέας έδωσε τη νίκη στη Λαμία!

Η Λαμία ήταν η νικήτρια στη μεγάλη αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β' Εθνικής. Η ομάδα της Φθιώτιδας διατήρησε το απόλυτο στην έδρα της δείχνοντας από την αρχή την ανωτερότητά της.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ μπήκαν στο γήπεδο γνωρίζοντας τι θέλουν και πώς θα το πάρουν. Άσκησαν πίεση στην άμυνα της ΑΕΛ, η οποία κάποια στιγμή θα λύγιζε.  

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αχαγιώτη ποδοσφαιριστή, Ανδρέας Βασιλόγιαννη, δημιούργησαν πολλά προβλήματα και πήραν εν τέλει τους τρεις βαθμούς.

Στο 75' ο Βασιλόγιαννης πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά χωρίς να φτάσει σε κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας) και βοηθοί του οι Νατσιόπουλος (Μακεδονίας) και Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Λαμία (Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γενκά (29' Φράγκος)(66'Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Φατιόν, Γκούρμα (86' Μουμίν).

ΑΕΛ (Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Τσιλιγκίρης (75' Καρανίκας), Μπλέντι (58' Φορνέ), Ντερνίς, Βερδού (Στεφανίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου