Pages

Subscribe:

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Με αέρα πρωταθλητών οι Μικτές Αχαΐας



Περίπατο έκαναν στο Μεσολόγγι (γηπ. ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΑ, οι οποίες ξεκινήσαν τις υποχρεώσεις τους (είχαν ρεπό στην πρεμιέρα) με νίκες. Οι Παίδες επικράτησαν 3-1 και Νέοι 4-1 των αντίστοιχων ομάδων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Αναλυτικά:
 
ΝΕΟΙ
Νωρίς - νωρίς φρόντισε η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ να τελειώσει το ματς και να θέσει τις βάσεις για τη νίκη. Στο 6' ο Ρούντος βρήκε τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος σούταρε αλλά απέκρουσε ο Πολίτης. Στην επαναφορά όμως, ο Θεοδωρόπουλος την έστειλε στα δίχτυα. Δεύτερο γκολ στο 17' με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι σε φάουλ του Ρούντου και στην επαναφορά ο Διαμαντόπουλος να σκοράρει.
Στο 38' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Γεωργούση μετά από λάθος εκτίμηση του Κυρίτση, ενω το 3-1 έγινε στο 43' με καρφωτή κεφαλιά του Μπούμπαλη. Στο 55' η Αχαΐα είχε δοκάρι με τον Θεοδωρόπουλο και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86' με πλασέ του Χριστόπουλου.
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Πολίτης, Μπακαδήμας, Καβαλάρης, Μακρής, Αντωνόπουλος, Βελιμήτσος, Πατιλάς, Κώης, Γεωργούσης, Κοτρώτσος (32' Καζαντζής), Ρούσσης.
ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Κυρίτσης, Μαρκόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπούμπαλης, Παπαγεωργίου, Α. Χριστόπουλος (87΄ Μέρελης), Ε. Χριστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ρούντος (72΄ Σταυρόπουλος), Μούζος (60΄ Μαντάς).
 
ΠΑΙΔΕΣ:
Το ίδιο εύκολα νίκησαν και οι Παίδες της ΕΠΣΑ, αφού το σκορ ήταν 3-0 μόλις στο 14'. Στο 5' άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Δαυλά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αθανασακόπουλου.
Το 2-0 έγινε στο 10' με τον Αθανασακόπουλο και το 3-0 στο 14' με τον Μασούρα μετά από συνδυασμό με τον Μακρή. Στο 40' ο Κωτσόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι και στο 43' μείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Ζαρλακούτη. 
 
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Κούρτης, Ζερβουλάκος, Χοχτούλας, Μελιάδας, Λιάβας, Ποσονίδης, Φραγκούλης (41΄Αντωνόπουλος), Ράπτης, Πανταζής, Σκόνδρας (17΄Ζαρλακούτης), Τσουκαλάς (41΄ Ντούλιας).
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Πέτρου, Σταθόπουλος (60΄ λ.τ. Λιάτος), Χριστόπουλος (47΄λ.τ. Νικολόπουλος), Δαύλας, Καλόφωνος, Ράμα, Σπηλιωτόπουλος, Κωτσόπουλος (41' λ.τ. Μαχαίρας), Μακρής, Αθανασακόπουλος, Μασούρας.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου