Pages

Subscribe:

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η Juventus Soccer Schools στην Πάτρα!!

Η Μεγάλη Κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου, η Juventus, και συγκεκριμένα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της, Juventus Soccer Schools, εγκαινιάζει την αποκλειστική συνεργασία της για την Πάτρα με το σχολείο της Εκπαιδευτικής Εταιρείας Πατρών. 

Τα Juventus Soccer Schools εκπροσωπούνται αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα. Με στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών και την σύνδεση της εκπαίδευσης με το ποδόσφαιρο, επιλέγουν την Εκπαιδευτική Εταιρεία Πατρών για να δημιουργήσουν την πρώτη εστία Ακαδημιών της Juventus στην Πελοπόννησο, η οποία θα ξεκινήσει την λειτουργία της τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα, θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις soccer του σχολείου ο Head Coach από το Τορίνο, κ. Christian Miccono, ο οποίος θα οργανώσει δειγματικά ανοικτή σε όλους προπόνηση, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 5-16 ετών. Παράλληλα θα γίνει και σχετική παρουσίαση του όλου project από τον ίδιο τον κ. Miccono, καθώς και από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο.

Σχετικά με την Ακαδημία Juventus Soccer Schools
Σκοπός της Ακαδημίας είναι να δημιουργήσει την καλύτερη σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο.
Τον Οκτώβριο του 2009 τα Juventus Soccer Schools εγκαινιάζουν την πρώτη τους αποκλειστική διεθνή συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η Ακαδημία απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών και εφαρμόζει ένα μοναδικό, διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο εκπαίδευσης ποδοσφαίρου, αποτέλεσμα μελέτης των διάφορων πλευρών της φυσικής και προσωπικής ανάπτυξης του κάθε παιδιού.
Ακολουθώντας την μέθοδο των Juventus Soccer Schools τα παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο αναπτύσσοντας ταυτόχρονα δεξιότητες, ταλέντα, αρχές και ήθος.
Περισσότερες πληροφορίες στο: http://juventus.cgs.gr/

Δηλώσεις συμμετοχής στην ανοιχτή προπόνηση της 18ης Ιουνίου
Αγόρια και κορίτσια 5-16 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ανοιχτή προπόνηση της Τετάρτης 18 Ιουνίου στα τηλέφωνα του σχολείου 2610 453525, 2610 451898 (κ. Σοφία Πριονά) καθώς και στο e-mail: info@edupatras.gr. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εκπαιδευτική Εταιρεία Πατρών: Πρότυπο Εκπαιδευτήριο και Αθλητικό Κέντρο
Η Εκπαιδευτική Εταιρεία Πατρών είναι ένα πρότυπο σχολείο με ανανεωμένο προφίλ και διευρυμένες δραστηριότητες, στις οποίες περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η ενδυνάμωση της αθλητικής κουλτούρας των μαθητών, μέσα από συνεργασίες με φορείς εγνωσμένου κύρους. Ήδη - εκτός από την Ακαδημία Juventus - το Τennis Sporting Club, σαν φορέας εκπαίδευσης τένις του σχολείου και πρώτη αμιγώς ιδιωτική λέσχη τένις στην Πάτρα, έχει ξεκινήσει συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής Αθηνών και την Nicky’s Tennis Academy, και από κοινού επεκτείνουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις με επιπλέον 3 χωμάτινα γήπεδα. 

Διεύθυνση: Κορυδαλλέως 86, Προάστιο Πάτρας
Τηλ.: 2610 453525, 2610 451898

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου